Kateter for kontinent urostomi

Vårt kateter for tømming av Kocks blære er spesialdesignet for deg som lever med kontinent-urostomi. Med urostomikateteret tømmer du enkelt og trygt Kock-reservoaret 4–6 ganger daglig. Kateteret er utviklet sammen med helsepersonell for å lette innsetting og tømming av din kontinent-urostomi. Katetrene kan brukes til å tømme Kocks blære, av og til, eller med jevne mellomrom, på sykehus eller hjemme. Urostomikateteret for tømming av Kocks blære ble opprinnelig utviklet av AstraTech og produksjonen ble overtatt av YourRad AB sommeren 2022 for å sikre fortsatt tilgang til produktene for pasientene som lever med kontinent-urostomi.

Urostomikateteret har artikkelnummer M68724, er refusjonsberettiget av HELFO och ingår i på Produkt-og Prisliste med varenummer 999256.

Urostomi-kateter for Kocks og Indiana blære

Urostomi-kateteret er utviklet sammen med helsepersonell for å lette innsetting og tømming av din kontinent-urostomi. Kateteret er 30 cm langt, 0,8 cm i ytre diameter og laget av medisinsk kvalitet polyvinylklorid (PVC) med ftalatfri mykner fra TEHTM. Toppen av kateteret er avrundet og har et hull for å være skånsomt når du setter kateteret inn i reservoaret og for å kunne frigjøre gasser og redusere trykket i Kock-blæren ved tømming. Avstanden og størrelsen på de to hullene på kateteret testes sammen med sykepleieren for å unngå å bøye kateteret når du fører kateteret inn i reservoaret. Du bør kun bruke produktet etter at du har fått opplæring i bruken av stomisykepleieren din.

Vårt kateter for urostomi